Today.ua

У облягаючій сукні з декольте у формі серця: Моніка Беллуччі викликала фурор у Парижі

Моніка Беллуччі вийшла у світ у Франції. Відома італійська актриса знаходиться у Парижі, де проходить Тиждень моди. 58-річна кінодіва в сукні з декольте у формі серця викликала фурор.

Моніка Беллуччі побувала на вечірці Carita – Maison De Beaute. Артистка постала в довгій чорній сукні з рукавами. Увага була сконцентрована на розкішному вирізі на грудях красуні. Вона підібрала вбрання із мерехтливої тканини, яка сяяла у світлі софітів.

Зірка фільму "Малена" захопила із собою трендовий клатч чорно-оранжевого кольору. Моніка підібрала взуття на високих підборах, щоб візуально здаватися стрункішою.

Колишня дружина Венсана Касселя доповнила ефектну сукню витонченим ланцюжком. Стилісти зробили актрисі лаконічне укладання і залишили волосся розпущеним.

Локони грайливо обрамляли обличчя знаменитості. Вона віддала перевагу макіяжу зі смокі айс і персиковою помадою. Моніка нафарбувала нігті нюдовим лаком.

Фанати адресували своїй улюблениці багато компліментів.

"Неймовірно красива", "Як мені подобається, що не напихає себе уколами краси", "Не старієте, все так само прекрасні", "Ось це фігура", "Супер, справжня жінка", "Так виглядає недосяжна чоловіча мрія", " Як хороша, сяє як діамант", "Фігура богині", "Прекрасна, обожнюю!" – захопилися шанувальники зірки.

Нагадаємо, що Моніки Беллуччі дві дочки – 18-річна Діва та 12-річна Леоні. Старша успішно будує модельну кар'єру. Вона прикрасила обкладинку турецького журналу Vogue. Дівчина у прозорому вбранні із декольте зачарувала шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ