Today.ua

В облягаючій сукні-пальто: 50-річна дружина президента Польщі підкреслила струнку фігуру в гарному вбранні

Учора в Лондоні зібралася величезна кількість світових лідерів, яких запросили на похорон Її Величності Єлизавети II. В Англію приїхав президент Польщі Анджей Дуда та його прекрасна дружина Агата, яка зачарувала публіку гарною сукнею, що підкреслила її струнку фігуру.

За день до похорону всі іноземні лідери приїхали до Вестмінстер-холу, щоб віддати честь Її Величності. Труна з її тілом лежала на піднесенні посеред кімнати, і всі охочі в порядку живої черги могли з нею попрощатися.

Напередодні церемонії відспівування королеви у Вестмінстерському абатстві Агата Корнхаусер-Дуда та Анджей Дуда вшанували пам'ять покійної Єлизавети II та підписали книгу співчуттів у Ланкастер-Хаусі.

50-річна перша леді Польщі виглядала чудово в чорній сукні-пальто з двома рядами ґудзиків, довгими рукавами та спідницею завдовжки трохи нижче коліна. Образ дружина 10-го президента Польщі доповнила напівпрозорими чорними колготками та замшевими черевичками на невисокому підборі.

Своє коротке каре Агата Корнхаусер-Дуда поклала в красиву зачіску, зачесавши волосся назад і надавши об'єму на маківці, а в макіяжі зробила акцент на очах.

На похороні королеви вчителька німецької мови виглядала не менш елегантно, розпустивши волосся, уклавши кінці всередину і завершивши зачіску чарівним капелюшком з вуаллю.

Агата та Анджей Дуда разом з 1994 року. Через два роки вони відсвяткують 30-ті роковини весілля. У пари є доросла донька Кінга, якій цього року виповнилося 27 років.

Нагадаємо, у Мережі з'явилися фото Олени Зеленської з похорону Єлизавети II у Лондоні – перша леді України попрощалася з королевою Англії від імені українського народу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ