Today.ua

У моду повернулися джинси, які ще вчора вважалися антитрендом

Моді властиво змінюватися – і все нове – це добре забуте старе. Наприклад, 2023 року популярними стали джинси, які ще вчора вважалися антитрендом.

Як показує практика, краще не викидати речі, що вийшли з моди, бо рано чи пізно вони знову повернуться і будуть у тренді. Це не лише допоможе заощадити, а й покращить ситуацію необдуманого споживання.

У гардеробі кожної жінки, що поважає себе, повинна бути хоча б одна пара джинсів, що ідеально сидять. Це може бути абсолютно будь-яка модель, яка підходить до фігури. На щастя цього року повернулася модель, яка йшла абсолютно всім – і це слоучі.

Наймодніші джинси 2023 року - слоучі

Назва джинсів slouchy походить від англійської "об'ємний" і "громіздкий". Ця модель є сумішшю бананів і МОМ. Ці джинси найчастіше мають завищену посадку з акцентом на талії, свободу в стегнах і звужені до низу.

Дана модель підійде як для худих дівчат, візуально створивши об'єм у нижній частині тулуба і "намалювавши" стегна, так і пишнотілим, згладивши проблемні зони. Також слоучі підійдуть дівчатам з широкими плечима і вузькими стегнами, щоб врівноважити фігуру. Обережніше потрібно бути дівчатам невисокого зросту, тому що через свій обсяг джинси можуть візуально ще більше приземляти. У такому разі краще обирати в міру вільні моделі та укорочені, щоб підкреслити найтоншу частину ніжки, тим самим зробивши образ легшим.

Вписати слоучі можна як у повсякденний гардероб, так і у вечірні образи.

Поєднувати слоучі можна з кедами, черевиками-челсі, кросівками, балетками, слінгбеками, лоферами і навіть туфлями на підборах. Верх краще обирати приталений і облягаючий, інакше є ризик виглядати нижче та товще.

Нагадаємо, стилісти розповіли, як носити білі та бежеві джинси навесні 2023 року на прикладі стильного виходу Джіджі Хадід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ