Today.ua

У модному костюмі та сережках-півниках: Олена Зеленська зустрілася із Бріжит Макрон у Франції

Олена Зеленська прибула з офіційним візитом до Франції, де зустрілася із першою леді країни Бріжит Макрон. 44-річна обраниця президента України з'явилася у чорному брючному костюмі та зі стильною зачіскою. Гостя позувала з колегою у Єлисейському палаці.

69-річна Бріжит Макрон прийняла дружину українського лідера. Перша леді Франції виглядала ефектно в сірому твідовому костюмі з золотими гудзиками від Louis Vuitton. Вона поєднала вбрання з чорними замшевими ботильйонами на високих підборах. Дружина Емманюеля Макрона зробила об'ємну зачіску та виразний макіяж з акцентом на очі. Її жіночний образ доповнив золотий браслет та каблучки.

Олена Зеленська обрала образ total black. Вона одягла жакет і прямі штани зі стрілками, які чудово поєднувалися з лакованими туфлями на високих підборах.

Дружина Володимира Зеленського зібрала волосся у низький пучок, та нанесла ніжний макіяж. Родзинкою аутфіту знаменитості стали вишукані сережки-півники від українського бренду GUNIA Project.

Бріжіт Макрон тепло зустріла Олену Зеленську. Вони обнялися, поцілувалися та зробили спільні фото.

Олена наголосила, що французи завжди цінували людські права. Вона подякувала місцевій владі та жителям за підтримку українських біженців.

Зеленська підкреслила, що найближчими днями у неї з Макрон насичений графік: відвідування паризької школи, де навчаються діти переселенців, а також презентація її фонду на підтримку України, який надає гуманітарну допомогу та сприяє відновленню лікарень та освітніх закладів.

 

Перша леді Франції Бріжит Макрон – одна з тих, кого маю честь називати не тільки колегою, а й подругою. І, звичайно, великим другом України. Її фонд зробив великий внесок у відновлення української медицини. Подякувала першій леді Французької Республіки та всій країні за підтримку й допомогу в нашій боротьбі із загарбником", - зазначила Зеленська на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Днями у Мережі з'явилося рідкісне фото Олени Зеленської – у футболці та джинсах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ