Today.ua

У модному костюмі з патріотичною брошкою-півником: Олена Зеленська захопила українців новим образом

Олена Зеленська дала підсумкове інтерв'ю року. 44-річна перша леді України обрала ефектний діловий образ. Дружина президента прикрасила своє вбрання патріотичною брошкою-півником від відомого бренду.

Обраниця глави держави поспілкувалася під час телемарафону з Вадимом Карп'яком. Почесна гостя постала в чорній блузці та сірому жакеті. Вони поєднувалися з чорними штанями та класичними туфлями з гострим носком та на шпильці Олена Зеленська зробила ніжний макіяж у натуральних відтінках та нафарбувала нігті світлим лаком. Вона прикрасила вуха золотими сережками.

На грудях Зеленської красувалася патріотична брошка "Півник" із колекції вітчизняного бренду Gunia Project. Ціна такої прикраси складає 4200 грн.

Нагадаємо, що у квітні світ облетів знімок багатоповерхівки у селищі Бородянка Київської області, зруйнованого російськими окупантами. Загарбники знищили частину будинку, але кухонна полиця з керамічним глечиком у формі півня дивом уціліли в квартирі.

Історія набула символічного значення, а півник із кухонною шафою виявились уособленням стійкості та сили українського духу.

Олена наголосила, що 2022 рік був надзвичайно складним для всіх українців. Вона розповіла, як разом з іншими першими леді світу евакуювала за кордон дітей-сиріт та дітей із онкологією. Зеленська взялася за дипломатичну місію, виступала у парламенті Британії та в Конгресі США, створила свій Фонд допомоги українцям, втілює Національну програму психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, допомагає проводити реформу шкільного харчування. Відома українка також продовжила культурну місію.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

“Важливо розуміти, скільки кожним з нас зроблено і що ще можна зробити. Після підсумками як ніколи важливо планувати новий рік. Наша відбудована країна. Наше відбудоване життя. Відновлення наших людей, кожну людину. Нашу перемогу. Вже планую", - зазначила перша леді України.

Нещодавно Олена Зеленська приміряла сукню королівського кольору – у стилі принцеси Уельської Кейт Міддлтон. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ