Today.ua

У червоній сукні та діамантах: Моніка Беллуччі викликала фурор на кінопремії “Сезар“

Моніка Беллуччі з'явилася на кінопремії "Сезар", яка у 48-й раз пройшла у Франції. 58-річна італійська актриса обрала напівпрозору червону сукню та діаманти.

Зірка фільму "Малена" склала чарівний образ для нового виходу у світ. Моніка Беллуччі одягла жіночне вбрання кольору пристрасті - розкішну довгу сукню червоного відтінку - з об'ємними рукавами, що імітували накидку. Поява артистки в паризькому театрі "Олімпія" викликала фурор.

Колишня дружина Венсана Касселя підібрала сумочку у тон одягу. Моніка зробила стильне укладання і завила довге темне волосся хвилями. Візажист виділив очі Беллуччі димчастими тінями та чорними стрілками. Губи визнаної красуні підкреслила червона помада. Акторка нафарбувала нігті світлим лаком.

Улюбленка публіки прикрасила шию масивним кольє із білого золота та діамантів. Вона із задоволенням позувала фотографам. Новий аутфіт голлівудської кінодіви викликав ажіотаж. Шанувальники Моніки бурхливо обговорюють його у соцмережах.

"Кохання її змінило", "Світиться вся від щастя, така красива", "Помолодшала на 10 років!", "Вражаюче виглядає, всім би так у її віці", "Не жінка – мрія", "Моя улюблена кінозірка", " Дівчина Бонда, очей не відвести", "Не можна бути на світі красивою такою", - прокоментували інтернет-користувачі.

Нагадаємо, що Моніка закрутила новий роман. Цього тижня стало відомо, що актриса почала зустрічатися із режисером Тімом Бертоном. Їх упіймали на побаченні – закохані трималися за руки та цілувалися.

Нещодавно Моніка Беллуччі прикрасила обкладинку німецького журналу. Італійська актриса знялася без бюстгальтера і у прозорій блузці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ