Today.ua

У червоному латексному корсеті та діамантах: Сальма Хаєк викликала фурор на балу Met Gala

Сальма Хайєк зробила фурор на балі Met Gala. Голлівудська актриса з'явилася у червоному латексному корсеті та діамантах.

Зірка фільму "Від заходу до світанку" побувала на модній вечірці Met Gala. Цього року благодійний бал Інституту костюма у нью-йоркському Метрополітен-музеї присвятили пам'яті культового модельєра Карла Лагерфельда. 56-річна Сальма Хайєк була його близькою подругою.

Артистка ретельно продумала свій вечірній образ. Вона одягнулася в червону сукню з латексним корсетом, нитками перлів на плечах і пишною спідницею від Gucci. Сальма обрала модель з бантом на стегнах та високим розрізом.

Хайєк обрала босоніжки на екстремально високому підборі та платформі. Гостя підібрала розкішні аксесуари. У її вухах красувалися крупні сережки з перлами, а на руках – каблучки з величезними діамантами. Шию Сальма залишила відкритою, щоб не відволікати уваги від розкішного декольте.

Мексикано-американська актриса зібрала довге темне волосся у низький пучок. Стиліст виділив її карі очі димчастими тінями, а на губи наніс помаду винного відтінку.

Компанію Сальмі на фотоколлі склав її чоловік, французький мільярдер Франсуа-Анрі Піно. Він вибрав класичний костюм з краваткою-метеликом. Обранець Хайєк ніжно обіймав її за талію та з задоволенням усміхався репортерам.

Реакція фанатів Сальми Хайєк на її новий образ

Виконавиця ролі Фріди Кало поділилася знімками з балу зі своїми шанувальниками. Вони обсипали її компліментами.

"Неймовірна", "Всі потьмяніли перед вашою красою", "Приголомшливо красива на шостому десятку", "Ось це гени, просто не відірвати погляду", "Божественно красива", "Образ на мільйон, прекрасний вибір сукні", "Фігура – мрія!" – захоплено прокоментували фоловери.

Раніше Сальма Хайєк з'явилася на публіці з 15-річною дочкою Валентиною. Дівчинку назвали татовою копією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ