Today.ua

У червоному корсеті та діамантах: Дженніфер Лопес показала, як приховати недоліки фігури

Дженніфер Лопес не можна назвати худорлявою. Проте 53-річна американська співачка та актриса вміє відволікти увагу від недоліків і підкреслити переваги. Вона приміряла жіночний образ, поєднавши червоний корсет і трендову білу спідницю.

Дженніфер Лопес любить підкреслювати груди та сідниці, якими особливо пишається. Однак вона ніколи не мала тонкої талії. Артистка показала, як обіграти особливість своєї статури. Вона одягла червоний корсет з пуш-апом, завдяки якому її бюст виглядав максимально виграшно.

Аутфіт доповнила стильна біла спідниця із високою посадкою. Така модель відволікає увагу від пишних стегон і візуально робить фігуру більш витонченою. Дженніфер вибрала фасон із поясом.

Виконавиця хіта Jenny from the Block зробила гламурну зачіску і уклала довге світле волосся легкими хвилями. Лопес нанесла на очі золотаві тіні та чорні стрілки. Губи виділив бежево-рожевий блиск з перламутром.

Зірка фільму "Стриптизерка" доповнила look крупними аксесуарами. Вона одягла масивне золоте кольє з підвіскою у формі якоря. Тонкі зап'ястя Дженніфер підкреслили численні браслети у вигляді ланцюгів. Блиск каміння гармоніював із золотистою засмагою знаменитості, яка з усмішкою позувала перед камерою.

Джей Ло звернулася до шанувальників.

"Моя місія завжди полягала в тому, щоб розважати, розширювати можливості та надихати моїх фанатів жити своїм життям та бути безмежними. Я поділяю цю пристрасть до речей, які радують людей", - зазначила Дженніфер.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

 

Днями Дженніфер Лопес разом із чоловіком Беном Аффлеком побувала на церемонії вручення музичної премії "Греммі". Співачка обрала приголомшливу сукню від Gucci – з рюшами, стразами та довгим шлейфом. Вона засвітила витончені ноги.

Однак увага була прикута до супутника артистки. Аффлек явно був не в настрої і з незадоволеним обличчям сидів на церемонії. Голлівудський актор став героєм мемів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ