Today.ua

У графітовому костюмі-трійці: Олена Зеленська вразила зовнішнім виглядом під час нової зустрічі

Костюми, піджаки, штани зі стрілками та жилети - основні атрибути гардеробу першої леді України та найтрендовіші речі 2023 року. Олена Зеленська показала черговий стильний образ у наймоднішому кольорі року.

Учора дружина українського президента вперше зустрілася із представниками Європейського інвестиційного банку, який надав фонду Олени Зеленської фінансову допомогу у розмірі 800 тисяч євро. Фундація направить частину грошей на закупівлю джерел тепла та світла, навчальну та побутову техніку, предмети гігієни та меблі для українських дитячих будинків сімейного типу.

У власному офісі перша леді України з'явилася у чудовому образі. Її вибір припав на костюм трійку у самому трендовому відтінку 2023 року – темно-сірому (графітовому). Перша леді постала перед камерою в білій сорочці, застебнутій на весь гудзик, жилеті і піджаку з підплічниками, що ідеально сидить, кишеню якого прикрасила брошка з імітацією ланок ланцюга.

Волосся Олена Зеленська поклала на бічний проділ, підкрутивши кінці всередину, а в макіяжі зробила ставку на природній красі.

"Допомога Україні від міжнародних інституцій вкрай важлива. Всі люди всередині країни і так вкладаються в перемогу. Щоденна рутина кожного українця – замість чашки кави – донат на дрон або тепловізор. Український бізнес разом з податками тепер перераховує й пожертви на ЗСУ, - зазначила Олена Зеленська. - Фундація залучає партнерів ззовні, які так само як ми, прагнуть зробити свій вклад у відновлення життя. Це не тільки про українців. У світі все взаємопов’язано, і тому допомога Україні – це передусім внесок в рівновагу всього світу".

Нагадаємо, Олена Зеленська показала найкрасивішу вишиванку - з пишними рукавами та без коміра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ