Today.ua

У джинсовому міні та на шпильках: Дженніфер Лопес показала трендову сукню для жінок старше 45

Дженніфер Лопес позувала у рожевому саду. 53-річна співачка та актриса постала в модній джинсовій міні-сукні. Вона показала, з чим носити трендове вбрання.

Американська зірка склала цікавий весняний образ. Дженніфер Лопес одягла коротку сукню із блакитного деніму. Наряд із поясом підкреслив талію знаменитості. Його доповнила коричнева кепка, а також босоніжки на шпильці.

Джей Ло знялася на тлі квітів. Вона продемонструвала стрункі ноги – артистка навіть у зрілому віці може дозволити собі відверте міні.

Виконавиця хіта On The Floor розпустила довге світле волосся. Вона зробила ефектний макіяж у улюблених персикових відтінках.

Дружина Бена Аффлека готується до прем'єри зі своєю участю – "Мати". Вона вийде 12 травня, напередодні Дня матері, який святкують у США 14 травня.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Дженніфер зазначила, що батьки багато чого їй дали. Мама Гваделупе Родрігес прищепила їй любов до старанної праці, а також навчила залишатися доброю людиною за будь-яких умов.

"Повага всім мамам. Настав час вшанувати вашу головну жінку – і все, що вона для вас робить", - зазначила поп-діва.

Як виглядає Дженніфер Лопес у звичайному житті

В очікуванні прем'єри, Лопес також поділилася новим фото, зробленим на узбережжі океану. Співачка зображена у стильній штучній шубі та з чашкою кави.

Видатна американка не стала робити яскравий макіяж та гламурну зачіску. Вона підкреслила вії чорною тушшю і зібрала волосся у лаконічний пучок.

Нещодавно Дженніфер Лопес побувала на прем'єрі Air, в якому знявся її чоловік Бен ААффлек. Співачка з'явилася у шикарному вбранні з прозорою блузкою та неоновою спідницею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ