Today.ua

У дірявому светрі та з синцями на обличчі: Дженніфер Лопес на фото папараці здивувала шанувальників

Дженніфер Лопес потрапила до об'єктивів папараці. 53-річну актрису та співачку помітили у дірявому светрі та з синцями на обличчі. Вона здивувала шанувальників незвичайним образом.

Американська зірка з'явилася на майданчику фільму "Мати" від Netflix. Дженніфер Лопес відіграє в ньому головну роль колишньої вбивці, яка намагається забути про своє минуле та захистити дочку. Артистка, яку звикли бачити у гламурному вбранні, постала у повсякденному аутфіті.

Джей Ло поєднала дірявий сірий светр із вельветовою курткою з флісовою підкладкою та нагрудними кишенями. Їх доповнили чорні штани оверсайз та масивні коричневі черевики.

Виконавиця хіта On The Floor розпустила довге волосся. Її голову прикривала в'язана шапка.

Дженніфер засвітила синці на обличчі та садна на руках. Гримери старанно нанесли їх героїні бойовика. Вона тримала в руках чашку з кавою, намагаючись зігрітися у вітряний день.

Фанати дружини Бена Аффлека обговорюють у соцмережах її look.

"Красуня, навіть у такому ганчір'ї", "Попелюшка, не інакше", "Класна така, без прикрас", "Виглядає як звичайна жінка", "Стильно, casual-вбрання їй личить", "На червону доріжку в такому прикиді не підеш, але на вулицю вийти можна", "Приголомшлива, ніби жінка, яка живе по сусідству, а не світова суперзірка", - захопилися шанувальники знаменитості.

Нагадаємо, що "Мати" вийде на екрани 12 травня.

Раніше Дженніфер Лопес з'явилася у сукні, модель якої була на піку популярності у 2000-х. Таке вбрання буде у тренді влітку 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ