Today.ua

У чорній сукні-вишиванці з широкими рукавами: Олена Зеленська показала вбрання на всі випадки життя

У період різдвяних свят Олена Зеленська нечасто з'являлася на публіці. Мабуть, цей час вона присвятила плануванню майбутніх проектів та сім'ї. На Різдво, 7 січня, перша леді України звернулася до українців із привітаннями та показала вбрання, яке має бути у гардеробі у кожної українки.

В офіційному обліковому записі дружини українського президента з'явилося нове фото. У кадрі Олена Зеленська постала у своєму офісі на тлі гарної ялинки. Для святкової фотосесії екс-сценаристка студії "Квартал 95" обрала чудовий образ.

Вона вбралася в чорну сукню з коміром-стійкою, на милих м'яких ґудзиках, з пишними рукавами та коричневою вишивкою. Талію перша леді України підкреслила тонким поясом, одягла трендові сережки, а волосся уложила на бічний проділ, зробила прикореневий об'єм, а кінці закрутила всередину. З одного боку, Олена Зеленська прибрала локони за вухо.

"З Різдвом усіх, хто святкує сьогодні", - зазначила вона у публікації.

Сукня-вишиванка, сорочка чи блуза мають бути в гардеробі кожної українки. Це не тільки наша історія, а й дуже універсальний предмет одягу, який можна носити з будь-якої нагоди.

У повсякденному житті вишиванку можна одягати з джинсами та кедами, зі штанами та козаками, зі спортивними штанами та в'єтнамками. Сукні можна носити з босоніжками на тонких ремінцях, кросівками, черевиками на шнурівці та високими чоботями. Одягати з пальто, тренчем, шкіряним плащем та укороченою курткою.

Нагадаємо, Володимир та Олена Зеленські у парному вбранні у стилі мілітарі показали рідкісний сімейний портрет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ