Today.ua

У бежевому костюмі та кедах: Олена Зеленська у трендовому образі відвідала Бучу

Олена Зеленська разом із сином Уоррена Баффета побувала у Бучі, де вони разом працюють над новим проектом з відновлення України. Американський підприємець висловив бажання брати безпосередню участь у допомозі нашій країні.

Перша леді України та американський меценат Говард Баффет відвідали одне з найбільш багатостраждальних міст нашої країни, яке пережило окупацію російських військ (а точніше вбивць, мародерів та ґвалтівників).

На публіці 44-річна екссценаристка студії "Квартал 95" з'явилася у дуже стильному образі. Олена Зеленська одягла трендовий літній костюм бежевого відтінку – укорочені прямі штани та подовжений піджак без гудзиків із підплічниками. Образ перша леді України завершила білою блузою без коміра і, знаючи, що їй доведеться багато ходити, одягла білі кеди.

Волосся дружина Володимира Зеленського прибрала в гарну зачіску, а очі від сонця прикрила трендовими сонцезахисними окулярами.

"Саме тут (у Бучі) ми розпочинаємо реалізацію великого проекту - "Фабрика - кухня". Це частина нашої реформи шкільного харчування ще з мирного життя - ми планували побудувати великі підприємства, які забезпечуватимуть харчуванням десятки навчальних закладів, - розповіла Олена Зеленська в Інстаграм. - Проект стане можливим завдяки фінансовій підтримці мецената та бізнесмена пана Говарда Баффета. Він особисто сказав мені, що хоче брати участь у відновленні України. Закликаю до цього й інших потенційних доброчинців: відновлення вже почалося, приєднуйтесь! І нормальне харчування для наших дітей - одне з найважливіших його складових".

Нагадаємо, Олена Зеленська у костюмі кольору хакі та з хвилястим укладанням продемонструвала новий стильний повсякденний образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ