Today.ua

Універсальний засіб для чищення кухні: як приготувати порошок із двох інгредієнтів

Чищення кухонних поверхонь забирає багато часу і сил, тому багато господинь довго відкладають прибирання. Зазвичай вони використовують серйозну магазинну хімію, випаровування якої шкодять організму. Спробуйте використати дешевий саморобний засіб для кухні – лише із двох інгредієнтів.

Липкий наліт на стільниці, газовій плиті, керамічній плитці, духовці та інших місцях можна видалити без спеціальних засобів. Є універсальний порошок, за допомогою якого кухня блищатиме. Він допоможе впоратися із жиром практично на будь-яких поверхнях. Йдеться про суміші харчової соди та перекису водню.

Вам знадобиться глибока ємність, у яку потрібно насипати склянку соди. Потроху заливайте її перекисом, щоб утворилася паста. Вона не повинна бути надто рідкою або надто сухою. Нанесіть засіб на забруднену поверхню та розітріть губкою.

Содово-перекисна суміш розчиняє липкий наліт на столі, бруд у холодильнику. Її можна використовувати для очищення стін та підлоги, дверних струмків та деко. Таким порошком можна почистити посуд, особливо із нержавіючої сталі.

Спокійно можете застосовувати пасту не тільки на кухні, а й у туалеті – для чищення плитки, міжплиткових швів, раковини та унітазу.

Нагадаємо, які два дешеві кухонні засоби допоможуть швидко відмити решітку газової плити від жиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ