Today.ua

Полетіла до моря: переможниця “Холостяк“ Ганна Богдан у трендовому купальнику показала бездоганну фігуру

Головний герой 11 сезону українського романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако та переможниця проекту Ганна Богдан розсталися приблизно через рік після проекту. Нині кожен із них живе своїм життям.

Поки Михайло Заливако допомагає українській армії та організовує різні збори, його колишня кохана полетіла до Великобританії. Зважаючи на все, у неї там є родичі. Повернувшись до Англії, Ганна Богдан вирішила, що їй не вистачає сонця та тепла, і вирушила на відпочинок.

Переможниця "Холостяк-11" опинилася на одному із найпопулярніших курортів Хорватії. Із шанувальниками в Інстаграм-сторіз Ганна Богдан поділилася барвистими кадрами із відпустки.

"Вчора ввечері прилетіла до Дубровника (Хорватія). Сьогодні вже на пляжі. Знайшла гарне кафе з гарним сервісом", - зазначила Ганна Богдан у публікації.

У кадрі переможниця "Холостяк-11" постала на пляжних диванчиках на узбережжі Адріатичного моря з чудовими краєвидами навколо.

Перед камерою вона позувала у трендовому комбінованому купальнику в рубчик фісташкового та лавандового кольорів. Турагент похвалилася ідеальною стрункою фігурою: довгими ногами без целюліту, плоским животом, вузькою талією, худими підтягнутими руками та витонченими ключицями. Вона завершила свій образ скромними прикрасами та сонцезахисними окулярами.

Нагадаємо, переможниця "Холостяк" Даша Квіткова в шортах і топі показала, як змінилася її фігура через рік після народження сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ