Today.ua

Подовжений боб та чубчик-шторка: Олена Кравець похвалилася новою стильною зачіскою

Українська актриса Олена Кравець, зірка студії "Квартал 95" довгий час носила волосся довжиною нижче за плечі, проте деякий час тому вона ризикнула і коротко обстригла свої локони. Зірка привела фанатів у захват, а її стрижку повторили тисячі українок. Можливо, їм припаде до душі й її нова зачіска?!

З початку повномасштабного вторгнення минуло майже півроку. Весь цей час українська зірка знаходиться за кордоном. Разом із колегами та артистами вона дає благодійні концерти по всьому світу та збирає кошти на допомогу Україні. Мабуть, у неї немає часу навіть збігати до перукаря, бо волосся Олени Кравець помітно відросло.

У Мережі з'явилися фото з одного з благодійних концертів – цього дня зі сцени продали пляшку вина, а грошей вистачило на покупку авто на передову. На сцені 45-річна актриса постала у стильних чорних штанах зі стрілками та білій блузі з чорною окантовкою. Але вся увага була прикута до її зачіски. Зараз Олена Кравець носить подовжене каре довжиною трохи нижче за лінію плечей. Артистка не стала відмовлятися від трендового чубчика-шторки, який допомагає зробити її обличчя м'якшим і візуально молодшою на пару років. Для офіційного заходу Олена Кравець підкрутила волосся в акуратні м'які локони, а чубок розділила по обидва боки обличчя. Нагадаємо, донька Олени Кравець у шкіряних штанях засвітила інтер'єр квартири, в якій мешкає у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ