Today.ua

Тушкована яловичина у власному соку: секрет приготування ніжного та соковитого м'яса

Щоб яловичина вийшла м'якою, ніжною та соковитою, а також добре жувалась, потрібно ще постаратися. А тому пропонуємо вам скористатися цим рецептом, за яким страва буде неймовірно ніжною та смачною. М'ясо тушкується у власному соку і має приємний аромат.

Тушкована яловичина у власному соку – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізаємо великими шматочками та перекладаємо в каструлю. Заливаємо обов'язково бутильованою водою.
  2. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до м'яса.
  3. Нарізаємо великими кубиками вершкове масло і викладаємо зверху на цибулю.
  4. Тушимо м'ясо годину під напівзакритою кришкою на слабкому вогні, щоб не википіла вся вода і не почало пригоряти м'ясо.
  5. Додаємо сіль, цукор, перець, подрібнений часник та оцет. Гасимо ще годину або трохи більше - залежить від віку тварини. Якщо соусу в каструлі вийшло дуже багато, відкриваємо кришку, щоб він випарувався. За 10 хвилин до кінця в каструлю кладемо лавровий лист.
  6. Подавати тушковану яловичину із соусом краще з макаронами, картопляним пюре або свіжим салатом.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати пишну італійську чіабату, як у супермаркеті тільки на воді та звичайному борошні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ