Today.ua

“Квіточка народилася“: Кацурін показав, як привітав Надю Дорофєєву з днем народження

Українська співачка Надя Дорофєєва сьогодні, 21 квітня, відзначає день народження. Уродженці Сімферополя виповнилося 33 роки.

Особливими фотографіями святкового ранку у соцмережах поділилася сама зірка та її бойфренд – столичний ресторатор Михайло Кацурін.

В особистому акаунті в Інстаграм колишній друг Володимира Дантеса, який, як вважається, зраджував з Дорофєєвой, поки сам ще був одружений з іншою, опублікував фото зі спальні. У кадрі Надя постала лежачи в ліжку, ніжно потягуючись - поряд з нею лежить червона коробочка від французького модного будинку годинників та ювелірних виробів Cartier, а Мишко тримає перед нею гарний букет квітів.

На фото можна побачити, що руку співачки прикрашає нова прикраса - схоже, що це трендовий годинник Cartier на металевому ремінці або дорогоцінний браслет. У будь-якому випадку, подарунок, напевно, обійшовся не в одну тисячу доларів.

"Квіточка народилася", - ніжно підписав публікацію ресторатор.

Надя Дорофєєва теж опублікувала фото свого святкового ранку, похвалившись ще раз букетом від коханого та розкиданими коробками від подарунків.

Про те, що Надя та Мишко зустрічаються стало відомо навесні 2022 року, незабаром після новин про те, що співачка розлучається з Дантесом, а ресторатор зі своєю дружиною. Дуже швидко пара почала жити разом, намагаючись приховувати стосунки, але зараз вони активно діляться загальними фото та відео і навіть записали пісню разом.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва у парних образах показала рідкісне нове фото з коханим.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ