Today.ua

“Цирк на державному рівні. Не соромно?!“: Омелян розкритикував рішення Зеленського щодо ремонту доріг

Міністр інфраструктури Володимир Омелян, який посмів викрити президента України у брехні, розкритикував рішення Володимира Зеленського щодо ремонту доріг. Омелян,вважає, що дороги в Україні можливо побудувати лише за наявності великих грошей.

"Дороги будуються тільки в бурхливій уяві. Підписав указ. Тепер дороги повинні виконати указ... Для доріг потрібні гроші! А також контроль, конкуренція і якість! Указами, постами в Facebook, роликами, тегами дороги не ремонтувалися і ніколи ремонтуватися не будуть", - написав міністр Володимир Омелян на своїй сторінці у Facebook.

Омелян підкреслив, що президент України Володимир Зеленський не правильно порахував, скільки потрібно грошей на ремонт доріг в нашій країні.

"Беремо калькулятор, ділимо цю цифру на кілометраж. Виходить 6 250 000 грн за капітальний ремонт 1 км доріг першої і другої категорій", - зазначив чиновник.

Міністр інфраструктури назвав указ президента України "цирком на державному рівні".

"Це мені нагадало про зарплати вчителям за 4000 доларів в місяць... Просто цирк на державному рівні. Не соромно?!" - додав Володимир Омелян.

Нагадаємо, президент України провів термінову робочу нараду щодо дорожньої інфраструктури. Після чого був моментально підписаний указ, згідно з яким, по всій Україні тепер повинні створюватися умови, які будуть підвищувати якість дорожнього полотна в Україні.

Зеленський пропонує віддати будівництво пріоритетних доріг в українській державі провідним компаніям з Заходу.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян відповів критикою президента України Володимиру Зеленському на його відеозвернення із закликом люструвати «непотрібних» чиновників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ