Today.ua

Три кращі зачіски для жінок старше 40 років – на тонке волосся середньої довжини

Жінки у будь-якому віці хочуть виглядати молодими та привабливими. Велике значення у створенні ефектного образу має зачіска. Названо три найкращі укладання, які ідеально підійдуть жінкам старше 40 років, з тонким волоссям середньої довжини.

Стилісти знають, що правильно підібрана стрижка і колір волосся здатні творити чудеса. Вони у поєднанні із вдалим макіяжем дозволяють візуально скинути 5-10 років. Три найвдаліші зачіски для жінок 40+, які ідеально підходять для власниць негустих локонів.

Хвилі

Жінкам старше 40 років краще відмовитися від прямого волосся на користь хвилястих. Завиті пасма надають зачісці об'єму, виглядають більш романтично та ніжно. Особливо це стосується освітленого і сивого волосся – хвилі на них створюють відблиски.

Подовжений боб

На волоссі середньої довжини добре виглядає подовжений боб. Йдеться про стрижку з прямим відстриженим краєм, довжина шевелюри – до плечей. Пряме волосся потрібно збризкати спреєм для блиску, що додасть їм гладкості і шовковистості. Також можна загнути кінчики волосся усередину, щоб збільшити об'єм.

Бічний проділ

Зрілим жінкам бажано уникати прямого проділу та гладко зачесаного волосся від обличчя. Універсальний варіант - укладання на бічний проділ, яке додасть зачісці пишності. Воно підходить для будь-якої форми обличчя і відволікає увагу від недоліків.

Об'ємні локони можна легко створити за допомогою мусу та фена з круглим гребінцем.

Нагадаємо, що у 2023 році трендовою стала зачіска балерини – гладкий пучок. Названі секрети простого, красивого та практичного укладання волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ