Today.ua

Тренди весни 2023: три наймодніші куртки, які візуально омолодять

Незабаром потеплішає – і шуби з масивними пуховиками можна буде сховати до шафи. Стилісти назвали три наймодніші куртки на весну 2023 року. Вони візуально омолодять жінку.

Навесні в тренді будуть куртки трьох моделей.

З великим коміром

Це найкращий варіант для дівчат і жінок, які віддають перевагу зручності. Вони поєднуються з речами у спортивному стилі – джинсами, лосинами, кедами та кросівками.

На піку популярності наступного сезону будуть куртки з об'ємним верхом та в яскравих кольорах. Найзатребуваніші – відтінки синього, червоного, жовтого, зеленого та рожевого. У таких точно не загубишся в натовпі, виглядатиме ефектно та зухвало.

Коротка стьобана куртка

Експерти в fashion-індустрії назвали стьобаний матеріал безумовним трендом весни 2023. У багатьох модниць такі куртки є в гардеробі - саме час їх діставати. Якщо ні – саме час вирушити на шопінг.

Укорочені куртки відмінно поєднуються зі спідницями з високою посадкою, джинсами та брюками. Як взуття краще вибрати шкіряні черевики на шнурівці або кросівки.

Косуха з яскравими малюнками

Вічна класика в новому оформленні також матиме попит. У моді будуть шкіряні куртки строкатих відтінків із крупними малюнками. Такі будуть доречними як у спортивному, так і романтичному стилі.

Тренди – яскраві принти, виразні елементи, вишивка та патріотичні мотиви. Косухи сміливо можна поєднувати із сукнями, брюками, джинсами та комбінезонами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про три наймодніші моделі пальто на наступну весну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ