Today.ua

Трендовий манікюр осені – оксамитові нігті: Селена Гомес показала наймодніший дизайн

Трендовий манікюр осені – оксамитові нігті. Стилісти всього світу одержують максимум запитів на такий дизайн. Американська співачка Селена Гомес віддала йому перевагу на церемонії "Еммі", яка пройшла в Каліфорнії.

Минулого літа на піку популярності були "глазуровані" нігті. На зміну їм прийшли оксамитові. Це не той манікюр, для якого стилісти використовують віскозні ворсинки, які візуально нагадують порошок. У нігтів зберігається глянсове покриття, але з боку здається, що у них м'яка структура. В Україні такий манікюр часто називають "котячим оком".

Нейл-експерт завдає спеціальний магнітний гель-лак, який містить металеві частинки. Потім за допомогою магніту частинки збираються в хитромудрий візерунок.

Такі оксамитові нігті продемонструвала напередодні поп-зірка Селена Гомес. Вона з'явилася у Microsoft Theater у Лос-Анджелесі на врученні премій "Еммі".

Артистка обрала білу сукню від Rotate з високим горлом, відкритою спиною та американською проймою. Сліпучий блиск вбрання доповнили прикраси – сережки зі смарагдами та кільце з великим каменем із тієї ж колекції.

Образ знаменитості доповнив смарагдовий манікюр. Його автором виступив відомий майстер манікюру Том Бачик. Він похвалився своєю роботою на сторінці у соцмережі Інстаграм.

Гомес виглядала просто сліпуче і притягувала погляди гостей церемонії. Вона піднялася на сцену, де оголосила кілька почесних номінацій. Шанувальники адресували їй компліменти.

"Розкішна дівчина", "Шикарно виглядаєш", "Ось це look! Один із твоїх найкращих", "Пішла робити собі такі ж круті смарагдові нігті", - прокоментували інтернет-фоловери.

Раніше стилісти показали, яким має бути омолоджуючий манікюр – для зрілих жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ