Today.ua

Трендові сумки осені 2022: названі чотири найпопулярніші моделі сезону

Сумка - незамінний аксесуар для створення будь-якого жіночого образу. Його можна підкреслити вишуканою річчю чи безнадійно зіпсувати невдалою. Названо чотири найпопулярніші моделі сумок для осені 2022 року.

Цього сезону актуальними виявилися сумки оригінального крою.

Багет

Така сумочка підійде дівчині, яка носить з собою багато речей. Містка та красива, вона підійде як до класичних, так і до спортивних аутфітів. Таку можна захопити у спортзал, а також взяти на прогулянку – вона стане ефектним доповненням до будь-якого образу.

На ланцюжку

Класичний ланцюжок вже кілька сезонів поспіль не втрачає актуальності у моделях сумок. Такі більше поєднуються із casual-образами – з джинсами, брючними костюмами та кедами. Деякі гармонійно виглядатимуть і з жіночними вбраннями.

Міні

Такі сумочки буквально створені для аматорок мінімалізму. Якщо з собою у вас смартфон, ключі та гроші – це оптимальний варіант. Маленькі та вишукані сумки не потрібно буде носити в руках - можна просто повісити їх на пояс або надіти через плече.

Незвичайна форма

Ті, хто обоєнює виділятися, повинні звернути увагу на сумки нетрадиційних форм. Зараз багато цікавих пропозицій – на будь-який смак. Сумки у вигляді губ, сердець, книг, глобусів – на вершині популярності. Покладайтеся на фантазію і порадуйте себе ефектною річчю!

Раніше було названо чотири моделі пальта, які у тренді восени 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ