Today.ua

Трендовий чубчик і довжина до середини шиї: Олена Кравець показала ідеальну зачіску для жінок старше 45 років

Олена Кравець зробила нову стильну зачіску, завдяки якій виглядає молодшою за свій вік. Ця стрижка ідеально підійде для жінок старше 45 років.

У січні 2022 року Олена Кравець викликала фурор, коли коротко обрізала волосся. Тоді вона зважилася на подовжене піксі з коротким подовженим чубчиком. Фанати були в захваті – хвалили її за сміливість. Одні зазначали, що вона почала виглядати молодшою і світиться від щастя, а інші, що їм більше подобалося з довгими.

З початку повномасштабного вторгнення зірка вирішила відпустити волосся (чи не було сил і часу доглядати за собою через війну, чи вона взяла обітницю, як і багато українців, підстригтися після перемоги). У будь-якому разі зараз Олена Кравець носить волосся довжиною до середини шиї.

Стиліст обрізав зірці волосся рівним зрізом, щоб на кінцях волосся було щільніше, не обламувалося і легше піддавалося укладці, так як у Олени Кравець досить тонке волосся. Додати родзинки у свій зовнішній вигляд ведуча та актриса студії "Квартал 95" вирішила завдяки трендовому чубчику-шторці, який вона носить по обидва боки обличчя.

Зачіска ідеально підійде для жінок віком від 45 років, оскільки коригує овал обличчя, підкреслює вилиці, лінію щелепи, а також приховує шию, що добре, якщо в цій зоні вже з'явилися видимі зморшки. Чубчик також коригує овал обличчя, допомагає приховати зморшки на очах та лобі.

Нагадаємо, стилісти показали, як виглядає нова ультрамодна зачіска для тонкого волосся - стрижка-олівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ