Today.ua

Торт “Рафаелло“ без випічки: покроковий рецепт розкішного святкового десерту

Якщо ви любите цукерки Raffaello, тоді вам обов'язково варто приготувати вершково-кокосовий торт без випічки. Такий десерт стане прикрасою святкового столу і підніме вам настрій під час домашнього чаювання.

Торт "Рафаелло" без випічки: рецепт приготування

Інгредієнти:

Покрокова інструкція:

У каструльці з товстим дном змішайте цукор, ванільний цукор, крохмаль і борошно. Невеликими порціями вливайте молоко, добре вимішуючи дерев'яною або силіконовою лопаткою.

Поставте каструльку на вогонь, варіть крем на мінімальному вогні, постійно помішуючи. Готовий крем накрийте плівкою, щоб не утворювалася кірка, і залиште остигати.

У холодний крем додайте половину розм'якшеного при кімнатній температурі вершкового масла. Збийте масу міксером.

Окремо збийте варену згущенку з рештою розм'якшеного вершкового масла. Перекладіть до молочного крему і ще раз збийте.

Збираємо торт: на дно форми покладіть шар печива, покрийте кремом, зверху розподіліть безе. Продовжуйте чергувати печиво, крем і безе, поки продукти не закінчаться.

Зверху прикрасьте торт збитими в круту піну вершками з цукровою пудрою, посипте кокосовою стружкою. Дайте торту настоятися протягом кількох годин у холодильнику.

Смачного!

Пропонуємо до вашої уваги ще один рецепт дивно ніжного і смачного йогуртового торт без випічки. Цей десерт нікого не залишить байдужим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ