Today.ua

Торт “Наполеон“ без випічки: к приготувати десерт нашвидкуруч

Торт "Наполеон" давно став одним із найпопулярніших і найулюбленіших десертів. Зазвичай він готується досить довго. Спробуйте максимально швидкий рецепт – без випікання коржів. Частування буде готове вже за 20-25 хвилин.

Щоб зробити максимально швидкий, але не менш смачний Наполеон, не потрібно довго возитися з тістом. Можна купити листкове у найближчому магазині. Найпростішим рецептом поділилася відома кулінарна блогерка Аліна FooDee.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Візьміть шар листкового тіста, розморозьте його та розріжте на тонкі смужки. Застеліть лист пергаментом і перекладіть їх, після чого випікайте близько 15-20 хвилин при температурі 200 градусів. Потрібно орієнтуватися на свою духовку – часу може знадобитись трохи більше. Головне – щоб палички вийшли повністю сухими та рум'яними.

Паралельно потрібно приготувати крем. Для цього збийте яйця з цукром та кукурудзяним крохмалем. Додайте тепле молоко та перемішайте до однорідного стану. Крем потрібно поставити на вогонь та постійно помішувати, щоб не утворилися грудочки. Коли він закипить, швидко перемішайте віночком протягом хвилини і зніміть з вогню, а потім охолодіть до кімнатної температури.

Розм'якшене вершкове масло потрібно збити міксером з ванільним цукром і згущеним молоком. Далі з'єднайте масу із заварним кремом і збийте.

Декілька запечених паличок слід залишити для посипки "Наполеона". Розстеліть харчову плівку і викладайте крем та палички з тіста, чергуючи їх, доки не закінчаться. Загорніть торт у плівку та відправте в холодильник на 8-12 годин.

Перед подачею "Наполеон" потрібно посипати крихтами із тіста та цукровою пудрою. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати торт "Медовик" на сковороді - за найшвидшим рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ