Торт “Капучіно“ без випічки: рецепт ніжного десерту з ароматом кави та фруктів

Ароматний, ніжний і дуже смачний торт "Капучіно" без випічки готується легко і швидко. В залежності від того, які фрукти або ягоди ви додасте в нього, а в цьому рецепті можна використовувати абсолютно будь-які плоди, він набуває зовсім нового і неповторного смаку.

Торт “Капучіно“ без випічки: рецепт ніжного десерту з ароматом кави та фруктів - today.ua

Торт «Капучіно» без випічки за 30 хвилин

Інгредієнти:

  • 200 г бісквітного печива
    1 ч. л. какао
    500 мл вершків для збивання
    3 пакетики кави «Капучіно»
    12 г желатину
    1 пакетик ванільного цукру
    500 г домашнього сиру
    100 г цукру
    70 г цукрової пудри
    700 г ягід полуниці, малини, яблук, кокоса, ананаса та ін.

Спосіб приготування:

Приготуйте 250 мл капучіно і залиште остигати. В цей час замочіть желатин. Коли він набубнявіє, залийте добре теплим напоєм, перемішайте до однорідності і відправте в холодне місце на 30 хвилин.

Торт “Капучіно“ без випічки: рецепт ніжного десерту з ароматом кави та фруктівСклянку вершків збийте з ваніллю до стану піни. Сир перетріть через сито і змішайте з цукром. В кавово-желатинову суміш перекладіть солодкий сир і збиті вершки. Перемішайте.

Полуницю промийте і розріжте вздовж на дві частини. Якщо ви використовуєте інші фрукти або кокос, то наріжте їх пластинками.

Дно і боки рознімної або будь-якої іншої форми вистелити пергаментом або харчовою плівкою. Укладіть шар печива, покрийте товстим шаром крему, розкладіть шматочки фруктів. Потім знову шар печива, крем, фрукти, печиво і крем.

Відправте торт в холодильник на 5 годин, а краще на ніч. Вранці збийте вершки з цукровою пудрою, Вийміть торт з форми, обмажте верх і боки збитими вершками, прикрасьте крихтою печива, ягодами або шматочками фруктів, посипте какао.

Приємного апетиту!

Спробуйте також приготувати неймовірно смачний і ніжний торт «Рафаелло» без випічки. Десерт не потребує багато часу і сил, зате дуже порадує і захопить всіх, хто їм поласувати.