Приготуйте незвичайний і смачний десерт до чаю або на святковий стіл. Ніжний крем зі смаком топленого молока подарує вам і вашим гостям нескінченне задоволення.
Ніжний торт із замороженої ряжанки
Інгредієнти:
- 2 л ряжанки
- 250 г печива
- 500 г сметани
- 3 яйця
- 120 г вершкового масла
- 100 г цукрової пудри
- 30 г кукурудзяного крохмалю
- 10 г ванільного цукру
Спосіб приготування:
Ряжанку прямо в упаковці відправте в морозилку на ніч. Вранці приготуйте велику миску і друшляк, застеліть його чистою марлею чи рушником, зверху викладіть заморожену ряжанку, попередньо видаливши з неї упаковку.
Дочекайтеся, поки продукт повністю розмерзнеться і з нього стече зайва сироватка.
Форму для торта вистелити харчовою фольгою. Дно і боки покрийте крихтою печива, утрамбовуючи ложкою. Запікайте корж для торта із замороженої ряжанки протягом 10 хвилин при 180 градусах.
Для крему до розмороженої ряжанки додайте всі інгредієнти, що залишилися, збийте міксером до однорідності.
Вилийте крем у форму з уже запеченим коржем з печива. Розрівняйте лопаткою і відправте випікатися ще на півтори години.
Дайте торту охолонути прямо у формі. А потім витягніть на велике блюдо і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Спечіть також тістечко з апельсина і манки. Цей десерт італійської кухні ще нікого не розчарував.