Today.ua

Топ-5 зачісок, які допоможуть приховати відросле коріння волосся

У період карантину, запровадженого через пандемію коронавіруса, перукарні та салони краси закриті. Але що робити дівчатам, у яких складне фарбування волосся? Так просто магазинною фарбою красу відновити не вийде. Зате можна зробити зачіску, яка замаскує або відверне увагу від відрослих коренів.

1. Використовуйте аксесуари

Це можуть бути всілякі стрічки, обідки, пов'язки на голову, хустки, які не тільки зігріють, але і заховають відросле коріння. Підберіть кілька видів аксесуарів для волосся, надягайте їх по погоді і гармонюйте з загальним нарядом. У магазин та аптеку теж треба ходити красивою.

2. Накрутіть кучері

У вашому розпорядженні всі відомі способи: плойка, бігуді, фен і круглий гребінець. Перетворюйте свої пасма в завзяті завитки, і ніхто не здогадається, що там щось не в порядку з кольором волосся біля коренів.

3. Використовуйте прасочку

Ще один варіант замаскувати відросле коріння – це зробити гладке укладання. Випряміть волосся по всій довжині за допомогою прасочки, потім зберіть в тугий хвіст або пучок. Зафіксуйте зачіску гелем або лаком для волосся. Легкий блиск укладки відверне увагу від будь-яких недоліків.

4. Змініть проділ

Іноді зміна проділу допомагає ефективно приховати від очей оточуючих відросле коріння. Волосся, яке не звикло до нового пробору, буде лягати пишніше, що і зіграє вам на руку.

5. Зберіть високий пучок

Спробуйте зібрати високий пучок, не забудьте трохи повисмикувати пасма, щоб створити ефект недбалості. Цікава укладка буде привертати увагу людей, а ваше відросле коріння ніхто навіть не помітить, оскільки всі вирішать, що так і було задумано.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які стрижки жінки можуть зробити собі самі під час карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ