Today.ua

Топ-5 фактів з життя Миколи Лукашенка: білоруський секс-символ з царськими замашками

Спадкоємець президента Білорусі Микола Лукашенко 31 серпня 2020 року відзначив 16-річчя. Син Олександра Лукашенко в свої юні роки став не менш знаменитим у всьому світі, ніж його батько, який знаходиться біля керма рідної країни вже понад двадцять років. Про життя Колі відомо дуже небагато, але те, що просочилося в пресу, однозначно заслуговує на увагу.

Микола виріс під чуйним керівництвом батька

Про матір Миколи Лукашенка достеменно нічого не відомо. Існує дві версії про те, хто ж міг подарувати президенту країни спадкоємця. За однією з них мамою Колі є Ірина Абельська, яка працювала особистим лікарем Олександра Григоровича. За іншою версією, мати Миколи - Світлана Коношенко, це другий особистий лікар Лукашенка-старшого. В його оточенні її почали помічати якраз в той час, коли був зачатий Микола Лукашенко.

«Розстріл» стюардеси

Як одного разу зізнався сам Олександр Лукашенко, його син володіє складним вибуховим характером. Коля в літаку за заборону закрити двері погрожував стюардесі розстрілом. Але перед цим він вчепився їй зубами в руку, а потім заявив, що коли він стане міністром, то її розстріляють. Про цей інцидент писав журнал Forbes.

Лукашенко-молодший знає китайську мову і грає на фортепіано

Микола Лукашенко з малих років активно вивчає науки та іноземні мови. У вільний від навчання час син президента Білорусі бере уроки гри на фортепіано.

Найсуворіша заборона на соцмережі

Миколі заборонено реєструватися і заводити особисті акаунти в соціальних мережах. Якщо ви зустрінете сторінку Миколи Лукашенка, наприклад, в Інстаграм або в Фейсбуці, то знайте, профіль фейковий і до 16-річного красеня ніякого відношення не має.

Не хоче бути президентом

У Олександра Лукашенка троє синів - Віктор, Дмитро і наймолодший Микола. Довгий час президент Білорусі всюди, навіть на важливі зустрічі, брав з собою Колю. За словами Олександра Григоровича, його старші сини йому в наступники не годяться, а ось молодший міг би стати новим главою країни. Проте, в останні роки ситуація різко змінилася, батько перестав возити з собою по світу сина, а сам Микола заявив в одному зі своїх інтерв'ю, що бажає стати лікарем або військовим.

Нагадаємо, Олександр Лукашенко 30 серпня 2020 року відзначив свій черговий День народження. Скільки років виповнилося лідеру білоруського народу, і який подарунок приготували для Бацьки «вдячні» співгромадяни?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ