Today.ua

Топ-4 модних відтінків волосся, які підходять абсолютно всім: поради стилістів

Стилісти назвали чотири відтінки у фарбуванні волосся, які будуть на піку популярності влітку 2020. Цікаво, що ці кольори підходять абсолютно всім жінкам з будь-яким відтінком шкіри і очей.

Блонд «рожеве золото»

Медовий відтінок світлих волосся візуально робить жінку молодшою і привабливішою. Легка розовинка освітлить шкіру і додасть «родзинки» образу.

Ефект вигорілого на сонці волосся

Висвітлені на 1 – 2 тони пасма додадуть вашій зачісці свіжості і сяйва.

Колір шоколаду

Цей відтінок ніколи не виходить з моди, його можна сміливо назвати класикою в індустрії фарбування волосся. Глибокий шоколадний колір прикрасить дівчину в будь-якому віці і з будь-яким кольоротипом зовнішності.

Сяючий чорний

Влітку 2020 в моді будуть брюнетки. Сяючий чорний колір доглянутого волосся вигідно підкреслить риси обличчя, візуально «освітлить» шкіру. Пам'ятайте, що брюнетки виглядають гламурно, навіть якщо просто красиво зачешуть волосся і підфарбують губки помадою. Це вам не блонд, при якому всі риси обличчя здаються розмитими і непомітними. У брюнеток такої проблеми немає і бути не може.

До речі, якщо в умовах карантину у вас немає можливості самостійно пофарбувати своє волосся в потрібний відтінок, тоді пропонуємо вам взяти на озброєння 5 зачісок, які допоможуть приховати відросле коріння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ