Today.ua

Топ-3 види зачісок, які старять жінок після 35 років

Зачіска – один з головних жіночих атрибутів. Від вибору та якості стрижки, укладання і загального стану волосся залежить зовнішня привабливість представниці прекрасної половини людства. Які зачіски протипоказані після 35 років?

«Хвостики»

Найпростіша зачіска, коли волосся збирається шпилькою або гумкою практично на рівні шиї або вище, дуже личить молоденьким дівчатам. Але якщо ви досягли віку 35 років, то ні в якому разі, не з'являйтеся перед близькими або на вулиці з низьким або високим хвостом, а також з двома хвостиками. Така укладка підкреслить всі наявні вікові зміни, додасть візуально років 10 і просто-напросто перетворить вас на безглузду на вигляд бабцю.

Коси

Залиште кіски і французькі коси юним панянкам. Якщо жінка відзначила 35-річний ювілей, то нічого подібного на її голові з'являтися не повинно. Жодна, навіть найхитромудріша і гарно укладена коса ще не прикрасила образ дорослої дами.

Високі начоси

Високо начесане волосся в стилі кінця 80-х років у наш час виглядають дивно і безглуздо. Нема чого споруджувати на голові величезне «гніздо», адже в сучасному світі найактуальнішою є природність. Високі начоси перетворюють жінку на бабусю, додаючи до її реального віку 15 років.

До речі, волосся зрілої дами повинне завжди виглядати бездоганно. Посічені кінці, лупа, сухість і випадіння волосся повинні насторожити і змусити звернутися до лікаря, а також змінити засоби по догляду за волоссям. Натуральний і дуже ефективний шампунь можна зробити самостійно, користуючись простим рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ