Today.ua

Пухкі сирники без борошна - найпростіший рецепт, який завжди виходить

Сирники вибирають багато господинь як сніданок або корисний десерт до чаю для всієї родини. Є безліч рецептів цієї страви, а ми пропонуємо найлегший і швидкий з них. До того ж він настільки простий, що сирники виходять завжди і в будь-якої господині – з досвідом чи без.

Сирники з манкою – рецепт

У рецепті немає борошна, замість нього йде манна крупа. Борошно використовується лише для паніровки. Наприкінці приготування смажені сирники викладаються на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.

Інгредієнт:

Спосіб приготування:

  1. У мисці сир змішуємо з цукром, манкою, сметаною. Вбиваємо яйце і добре перемішуємо – можна руками.
  2. З тіста робимо кружечки. За допомогою ножа чи спеціальної форми формуємо товсті сирники.
  3. На сковороді розігріваємо олію, вогонь залишаємо сильніше середнього, і обсмажуємо сирники з двох боків до золотистої скоринки.
  4. Викладаємо сирники на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.
  5. Подавати можна як теплими, так і холодними. Можна посипати цукровою пудрою, корицею, кокосовою стружкою, подавати зі сметаною, варенням чи медом.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати нестандартний рецепт шарлотки з яблуками, горіхами та родзинками – мінімум тіста, максимум начинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ