Today.ua

Тіна Кароль показала найпопулярнішу футболку 2023 року: у моду повернувся тренд 90-х

Популярність оверсайзу поступово сходить нанівець. Про це можна судити з того, що у моду повернулася футболка, яка була у тренді у 90-х роках. Головний тренд 2023 року показала Тіна Кароль.

Українська співачка зараз перебуває з концертним туром у США, де виступає на підтримку України. На сцені у Лос-Анджелесі зірка з'явилася у чудовому образі, який підійде абсолютно на будь-який випадок.

Наймодніша футболка 2023 року

Перед шанувальниками Тіна Кароль з'явилася одягнена в ідеальні чорні штани з високою посадкою, широкими штанинами та защипами. Вона також одягла взуття на підборах і чорну футболку з короткими рукавами.

Ще нещодавно стилісти говорили, що такі футболки - несмак, проте цього року мода на тренд 90-х знову повернулася. Незважаючи на те, що оверсайз футболки з вільними рукавами все ще досить актуальні, популярність на сексуальність активно зростає.

Подібні футболки дуже любила героїня Дженніфер Еністон у серіалі "Друзі". Їх можна носити як окремо, поєднуючи з брюками, джинсами, шортами та спідницями, так і для основи багатошарових образів, надягаючи з жилетом, сорочкою, піджаком, бомбером та плащем.

Штани, які обрала Тіна Кароль, є позачасовою класикою, і вони будуть у моді завжди. Їх можна носити не тільки з туфлями на підборах, а й із взуттям на низькому ходу, наприклад, мюлями, лоферами, масивними босоніжками, а також зі спортивним взуттям.

Нагадаємо, Тіна Кароль у сукні з відкритим бюстом приголомшила публіку під час концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ