Today.ua

Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили усиновити дитину: малюк стане третім у зірковій родині

Український телеведучий та журналіст Тімур Мірошниченко захотів стати батьком в третій раз. Він разом із дружиною вирішив усиновити малюка.

Тімур Мірошниченко перебуває у щасливому шлюбі з Інною Рудником. У пари двоє дітей. Дочка Мія з'явилася на світ 2018 року, а син Марко – 2020-го. Місяць тому подружжя зголосилося всиновити ще одну дитину. Виявилося, що такі плани у пари були ще до повномасштабної війни в Україні. Однак зараз сумнівів не лишилося.

Ведучий інфотеймент-шоу "Твій День" розповів, що перевірив свої стосунки з обраницею відстанню. Інна після нападу Росії 24 лютого поїхала із дітьми за кордон, а Тимур залишився вдома. Члени сім'ї не бачилися 90 днів, але були на зв'язку. Вони спілкувалися щодня по відеозв'язку та надсилали один одному фото.

"Я знав абсолютно весь раціон - сніданок, обід, вечерю. З чого готуємо, як готуємо", - зазначив Мірошниченко.

Шоумен підкреслив, що шалено скучив за близькими. Але вони не сварилися, оскільки розуміли, що ціна розлуки – безпека дружини та дітей.

Мірошниченко зворушливо зустрівся з рідними після довгої розлуки. Виявилося, що почуття стали ще сильнішими. Тепер подружжя готове збільшити сім'ю та подарувати синові та дочці брата чи сестру.

"Війна стала тригером цього. Коли ми побачили кількість дітей, які потребують нових родин. Ми якось про це обмовилися, і виявилося, що ми вдвох розуміємо, що так, це добре, так має бути", - поділилося подружжя.

Нагадаємо, в Україні запропонували дозволити усиновлювати дітей представникам ЛГБТ-спільноти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ