Today.ua

Тихо сам з собою: три знаки Зодіаку, які оберуть самотність замість шумної компанії

Замість того, щоб пошуміти у веселій компанії або сходити на дискотеку, ці знаки Зодіаку віддають перевагу тихій душевній бесіді віч-на-віч з другом або партнером, або ж вечір наодинці з собою. Їм не цікаві вечірки та тусовки – їм ближче вечір за книгою, улюбленим серіалом чи хобі. Хто ж ці інтроверти?

Знаки Зодіаку, які віддають перевагу самотності

Рак

Недовірливі та підозрілі представники цього знака обережно йдуть на контакт з іншими людьми, і звикли довіряти лише вузькому колу. Найчастіше у Раків мало друзів, але це завжди найвірніші та найнадійніші люди з усіх. Чутливі та ранимі Раки уважно підходять до вибору близьких, але все ж таки більшу частину часу люблять проводити на самоті, адже їм не нудно наодинці з собою.

Діва

Працьовиті та допитливі представники цього знака завжди чимось зайняті. Замість провести час з друзями, вони віддадуть перевагу отриманню нових знань, навчанню або роботі. Потребуючи спілкування з кимось, Діви не призначать зустріч, а швидше поспілкуються в Мережі або поговорять телефоном. Відірвати від улюбленої справи їх зможе справді щось цікаве.

Козеріг

У представників цього знака, як правило, не багато друзів. Йдеться про одного-двох, з якими Козероги почуваються комфортно і можуть бути собою. Їм не нудно на самоті і вони завжди знайдуть чим зайнятися. У великій і незнайомій компанії, народжені під цим знаком люди закриваються, і намагаються втекти при першій нагоді.

Нагадаємо, названо трьох жінок за знаком Зодіаку, які товаришують лише заради власної вигоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ