Today.ua

Тест на уважність: знайдіть кішку серед сов за 30 секунд

Розгляньте малюнок, він допоможе вам зрозуміти, наскільки ви уважні до деталей. Кішка адже ж не схожа на птаха, вірно? Значить, ви легко її відшукаєте...

Тест на уважність – це відмінна зарядка для розуму і кмітливості. Навчившись вирішувати подібні головоломки, ваш мозок почне звертати увагу на неочевидні і майже непомітні для інших людей деталі. Чи варто говорити, що саме вони нерідко виявляються найважливішими? Диявол криється в дрібницях, пам'ятаєте?

Щоб пройти тест на уважність, слід братися за нього виключно в спокійному і розслабленому стані. Вам не повинні заважати і відволікати вас протягом всього відведеного часу.

«Проскануйте» очима картинку, не поспішайте, хаос і поспіх тільки зіб'ють вас з пантелику, ваш мозок просто не встигне усвідомити, що в його поле зору потрапив кіт, а не сова.

Відшукати серед сов котика слід за 30 секунд. Якщо не вийшло, то дайте собі ще трохи часу і пухнастий хитрун обов'язково знайдеться.

А знаходиться він тут:

Як бачите, кішка спробувала ввести вас в оману, але тепер-то ви знаєте, як виглядає якісне маскування. А значить, якщо цю головоломку вирішити без підказки не вдалося, то спробуйте щастя в іншій задачці.

Пройдіть ще один тест на уважність, відшукайте кота на картинці за 15 секунд. Кошлатий знаходиться на самому видному місці, але чомусь знайти його майже нікому не вдається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ