Today.ua

Темно-синій - новий чорний: Олена Зеленська вийшла в світ у найкрасивішому пальті цієї весни

Володимир та Олена Зеленські сьогодні перебувають у Львові. Пара здійснила рідкісний спільний вихід разом із початку повномасштабної війни.

Разом із президентом Латвії та його дружиною Володимир та Олена Зеленські вшанували пам'ять українських воїнів, які загинули під час російсько-української війни. Егілс та Андра Левітс несли квіти у кольорах латвійського прапора, а президент та перша леді України у кольорах українського прапора.

Як завжди, Володимир Зеленський не знімав свою "військову уніформу". Він з'явився на публіці у штанах та куртці кольору хакі та грубих черевиках. Його красуня-дружина була приголомшливо вродлива в трендовому образі.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Перша леді України віддала перевагу наряду у темно-синьому відтінку. Її вибір упав на довгі широкі штани зі стрілками, кремову сорочку, піджак та дивовижно красиве пальто - пряме, без зайвих деталей, довжиною до середини гомілки. Волосся Олена Зеленська залишила розпущеним, уклавши його на бічний проділ і підкрутивши кінці. Образ вона завершила акуратними висячими сережками, і нюдовим макіяжем.

Після цього український президент відвідав поранених українських воїнів, висловив подяку, роздав медалі та звернувся з промовою до медперсоналу.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Нагадаємо, Олена Зеленська у графітовому костюмі-трійці вразила зовнішнім виглядом під час нової зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ