Today.ua

Тетяна Васильєва - приклад для наслідування: як зірка “Сватів“ захищається від коронавіруса

Популярна російська актриса, яка зіграла маму Лариси Буханкіної в серіалі «Свати», Тетяна Васильєва показала на відео, в якому вигляді вона виходить на вулицю в період пандемії коронавіруса.

Знаменита російська акторка Тетяна Васильєва показала, як вона виходить на вулицю у зв'язку з пандемією коронавіруса. Сім'я артистки зняла жартівливе відео, на якому вона постала в масці і з антисептиком у руках.

73-річна знаменитість не піддається загальній істерії і паніці, Тетяна Васильєва та її сім'я зберігають бадьорість і гарний настрій. У той же час знаменитість не нехтує правилами техніки безпеки.

На вулицю Тетяна Васильєва виходить у повній «бойовій готовності». Спочатку артистка одягається, потім, вже біля дверей, син допомагає матері одягнути захисну маску. Аксесуар щільно прилягає до шкіри, що сприяє кращому захисту.

[embed]https://www.instagram.com/p/B97QrdCl80R/[/embed]

Маленька онучка приносить своїй улюбленій бабусі пляшечку з антисептиком. Тетяна Васильєва бере засіб знезараження з собою на вулицю.

Таким чином, вся сім'я допомагає зірці серіалу «Свати», а також безлічі інших серіалів і кінофільмів захистити своє здоров'я від смертельної інфекції. Адже відомо, що люди похилого віку найбільш уразливі в реаліях епідемії COVID-19.

Нагадаємо, раніше український телеведучий і лікар Євген Комаровський розповів, які засоби дійсно ефективні в захисті від коронавіруса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ