Today.ua

Глоба прогнозує закінчення “чорної смуги“ для трьох знаків Зодіаку

Відома астролог Тамара Глоба склала гороскоп на травень 2020, згідно з яким представників трьох знаків Зодіаку чекає закінчення «чорної смуги», позбавлення від проблем, багато радості і щастя. Кому пощастить в останній місяць весни?

Терези

Народженим під цим знаком Зодіаку останнім часом доводилося несолодко, але в травні 2020 у Терезів почнеться нове життя. Тамара Глоба прогнозує представникам цього знаку зміцнення соціального статусу, поліпшення матеріального становища і вирішення всіх проблем на особистому фронті.

Риби

Ближче до середини травня 2020 Риби зможуть зітхнути з полегшенням. Зірки обіцяють народженим під цим зодіакальним сузір'ям приємні сюрпризи та відмінну винагороду за всі труди. Для Риб, впевнена астролог, наступають прекрасні часи, в їх життя прийде достаток, кохання і гарний настрій.

Діви

Дівам удача посміхнеться в останню декаду травня. В цей час представникам цього знаку вдасться позбавитися від боргів, як фінансових, так і моральних. Складні життєві завдання вирішаться самі собою, завдяки чому Діви відчують неймовірне полегшення і заспокоєння.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали найбільш важливий вік у житті кожного знака Зодіаку. В які роки слід максимально сконцентруватися і докласти максимум зусиль, щоб вдалося зробити прорив і переступити на нову сходинку свого особистісного розвитку?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ