Today.ua

“Так схожий на маму“: Катя Осадча показала рідкісні фото зі старшим сином у день його 20-річчя

Катя Осадча вперше стала мамою, ще будучи сама дитиною. Щойно їй виповнилося 19 років, на світ з'явився її первісток, перший із трьох синів. Ілля виріс точною маминою копією, а у його 20-й день народження зіркова матуся показала рідкісні фото зі спадкоємцем та архівні кадри.

В особистому акаунті в Інстаграм Катя Осадча зробила рідкісний пост, присвячений своєму старшому синові, який навчається у США.

"Ілюша, ти все ще вчиш мене бути дорослою, хоча вже дорослий і сам. Коли ти народився, я була молодшою за тебе зараз. Я неймовірна вдячна долі за тебе. ти так швидко виріс, хоча я, як сьогодні пам‘ятаю нашу поїздку на море на першій світлині. Все решта особисто. З Днем народження", - зазначила ведуча.

"Многая літа нашому імениннику!" – приєднався до привітань чоловік зірки та вітчим Іллі, шоумен Юрій Горбунов.

З шанувальниками Катя Осадча поділилася архівною фотографією, на якій Іллі трохи понад чотири роки. Як зазначила зіркова матуся, це була їхня перша спільна поїздка на море.

Також незмінна ведуча шоу "Світське життя" показала кілька сучасних кадрів, захопивши публіку тим, наскільки мама та син схожі. Хлопчик виріс справжнім красенем.

"Копія", "Катя, ви взагалі не міняєтеся", "Ілля ваша копія", "Як дві краплі води", "У прекрасної мами гарний син", "А ви не змінилися ні крапельки за ці роки. На обох фото все така ж молода і красива", "Які у вас чудові сини", "Так схожий на маму", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Катя Осадча похвалилася, як її з днем народження привітали коханий чоловік та колеги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ