Today.ua

Син Віктора Павліка розповів, за що в дитинстві часто ображався на батька

Віктор Павлік кинув свою першу сім'ю, коли синові виповнилося всього два тижні від народження. Зараз Саші вже 36 років, і він пішов стопами батька, вдарившись у музику. Спадкоємець Народного артиста України розповів, чи зміг він все ж таки пробачити батькові за те, що він пішов з сім'ї.

Олександр Павлік дав інтерв'ю програмі «Зірковий шлях», розповівши про першу зустрічі з батьком після того, як він пішов з сім'ї, про успіхи в музиці та інше.

За словами старшого сина Віктора Павліка, перша зустріч батька і сина, яку пам'ятає Саша, сталася, коли він навчався в третьому класі. Співак приїхав на машині й заглянув в клас. Через стільки років, Олександр пам'ятає, як виглядав його тато в той день.

«Папа на Жигулях приїхав до мене в школу. У нього сережка була у вигляді хрестика, патли і футболка Sepultura», - розповів син Павліка.

Звичайно, хлопцеві не вистачало батьківської любові в дитинстві, і він дуже на нього ображався. Йому бракувало таких простих речей, як татової любові й підтримки.

«У мене була образа на всі ті ситуації, які зараз я проходжу зі своїм сином. Коли дитина прокидається, коли я можу зробити йому сніданок, коли можу прийти до сина і погладити йому руку, щоб він швидше заснув. Цих моментів мені дуже не вистачало», - розповів Олександр Павлік. Пробачити батькові Саша зміг тільки в віці 25 років, зізнавшись, що довгий час його серце на 75 відсотків складалося з каменю. Сталося це під час участі в шоу «Х-фактор», куди приїхав Віктор, щоб підтримати сина.

Нагадаємо, молода дружина Віктора Павліка заявила, що готова стати мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ