Today.ua

Син не хоче вчитися, а дочка все робить сама: Олена Зеленська зізналася, як війна позначилася на її дітях

Війна позначилася на всіх дітях України. І на спадкоємцях президента також. Перша леді України Олена Зеленська розповіла, чим зараз займається її 18-річна донька та 9-річний син.

Днями Олена Зеленська дала інтерв'ю Соломії Вітвицькій. Перед камерами вона з'явилася в ненудному мінімалістичному образі – у костюмі кольору мокко та з брошкою-соняшником, і розповіла про особисте життя.

Перша леді України зізналася, що у неї виникли складнощі із 9-річним сином Кирилом, який відмовляється готуватися до початку навчального року. Як і багато українських дітей, хлопчик навчається дистанційно.

"Школяр сказав поки що його не чіпати. Тобто всі підходять до нього: давай почитаємо, давай згадаємо англійську мову, він відхиляє одразу", - зазначила Олена Зеленська.

І якщо з сином у подружжя Зеленських виникають проблеми, то ось із дочкою все навпаки. 18-річна Олександра стала дуже самостійною та вирішує свої питання власними силами. Нещодавно вона склала випускні іспити і готується до вступу. Зважаючи на все, дівчинка-підліток ще не вирішила, на який факультет вступатиме, але точно визначилася, що навчатиметься в Україні, попри те, що ще недавно хотіла їхати за кордон.

“Дочка складала загальний іспит, і мені здається, що все добре, вона задоволена. Математика, українська мова та література та історія. Усі переживали, але вона готувалася, я думаю, що все добре.Зараз буде писати мотиваційні листи, сама. Допомоги, на щастя, не просить", - наголосила перша леді України Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська з голлівудським укладанням та в піджаку кольору чайної троянди зачарувала українців під час нового виходу у світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ