Today.ua

Святослав Вакарчук вперше розповів про новонароджену дочку: “Щасливий, що взагалі зміг побачити“

Український співак Святослав Вакарчук уперше розповів про свою новонароджену дочку. Музикант зізнався, що через благодійну роботу не бачить дітей.

Успішний артист, соліст групи "Океан Ельзи" зараз весь свій час присвячує Україні, нашим захисникам і постраждалим внаслідок військових дій. Святослав Вакарчук буває у гарячих точках країни, приїжджає на фронт, щоб підтримати військових та мотивувати їх до якнайшвидшої Перемоги.

Через те, що відбувається, музикант не може повною мірою насолодитися батьківством. 2 червня у зірки народилася друга дитина – дівчинка, яку назвали Соломією. Найімовірніше громадянська дружина Святослава Вакарчука з дочкою та їх старшим сином Іваном перебуває за кордоном. У травні Євгенію Яцуту бачили при надії у Франції.

Музикант зізнався, що не бачиться зараз із дочкою, але не вважає це зараз першорядним завданням, адже найголовніше – перемогти та повернути мирне життя в Україну.

"Та як можна бачитися? Я щасливий, що взагалі зміг побачити, просто викроїти буквально хвилинку. Треба, насамперед, допомогти хлопцям, сім'я – це вкрай важливо, але я тут, насамперед, заради своєї сім'ї", – зазначив Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук показав довгоочікуване фото з первістком: “Перший рік сина у День батька“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ