Today.ua

Суп по-угорськи: рецепт вітамінної зимової страви для всієї родини

На Закарпатті часто готують суп по-угорськи, який багатий на вітаміни. Це барвиста та апетитна страва, яка частіше з'являється на столі місцевих жителів у зимовий період. Її можна подати на обід для всієї родини.

Суп по-угорськи готується з м'ясом та квасолею. Запашне та ситне частування зігріє та додасть сил. Вам знадобляться такі інгредієнти:

Подрібніть м'ясо на шматочки та обсмажте їх на вершковому маслі на сильному вогні. Корінь петрушки, шматок селери та одну цибулину потрібно порізати дрібно, а болгарський перець – на брусочки. Тушкуйте їх під кришкою протягом семи хвилин.

Залийте м'ясо та овочі водою та варіть на повільному вогні протягом 40 хвилин під кришкою.

Окремо потрібно подрібнити бекон і обсмажити разом із другою цибулиною та морквою до напівготовності. Картоплю потрібно нарізати великим кубиком і відправити в каструлю до м'яса та овочів.

Залишилось приготувати томатний соус. Для цього змішайте столову ложку томатної пасти з цукром, паприкою, коріандром, орегано та часником. Квасолю потрібно додати до соусу і тушкувати ще п'ять хвилин, після чого відправити в суп і варити ще п'ять хвилин.

Зібраний суп по-угорськи потрібно залишити на середньому вогні ще 15 хвилин, після чого посипати свіжою зеленню. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати суп по-французьки за простим рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ