Today.ua

Стильно і просто: Олена Зеленська показала безпрограшне вбрання на всі випадки життя

Після повернення до Києва Олена Зеленська взялася за активну роботу. Вона почала частіше бачити чоловіка, завдяки чому змінився і її зовнішній вигляд. Перша леді України перетворилася на очах, стала красивішою, молодшою та щасливішою, ніж у перші місяці війни.

Днями дружина українського президента зробила рідкісний вихід у світ. Вона з'явилася на 17-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії. Цього року вона виступила з промовою та взяла участь у дискусійній панелі, яку модерував Тімоті Снайдер – відомий історик, професор кафедри Річарда Левіна Єльського університету.

Для рідкісного виходу на публіку Олена Зеленська надала перевагу класичному образу, який підійде на всі випадки життя, і ви завжди виглядатимете в ногу з часом, і, дивлячись на старі фото, не схопитеся за голову з думками, боже, що на мене надіто.

Перша леді України одягла чорні звужені вкорочені штани зі стрілками, подовжений піджак у тон, білу сорочку, яку застебнула на всі гудзики. Образ дружина Володимира Зеленського завершила класичними туфлями-човниками чорного кольору, трендовими базовими сережками та своїм улюбленим укладанням на бічний проділ.

"Поговорили про людяність, як ключовий пріоритет для українців. І про те, що це наша спільна з вільним демократичним світом цінність. Відстоюючи кожну свою людину, ми відстоюємо свою країну. І весь світ", - зазначила Олена Зеленська.

 

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Нагадаємо, Олена Зеленська у персиковому костюмі-трійці з'явилася на британському телебаченні та зачарувала одним зі своїх найкрасивіших образів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ