Today.ua

Стильна осінь: названо п'ять трендових суконь 2022 року

З настанням холодів виглядати стильно стає все складніше. Хочеться укутатися, щоб не замерзнути і не думати про те, чи підходять одне до одного речі, чи правильна довжина у куртки щодо спідниці. Але насправді це не складно, якщо знати основні нюанси. Стилісти назвали найстильніші моделі суконь 2022 року, які підійдуть на осінньо-зимовий період, та як їх красиво поєднувати.

П'ять наймодніших моделей на осінь 2022

Трикотажні сукні з нами надовго, якщо, не назавжди. З роками змінюватимуться лише їхні варіації – довжина, об'єм, фактура та принт. Найкраще придбати базову модель, яка буде актуальна завжди - це пряме плаття по фігурі з довгими рукавами (можна злегка розкльошеними або з розрізами), звичайною круглою або високою горловиною, довжиною до щиколотки (на поділі також можуть бути зручні розрізи). З кольорів можна обрати будь-який базовий колір – чорний, білий, бежевий, бордовий, коричневий та його відтінки.

Велюрова або оксамитова сукня відмінно підійде на осінь, оскільки це досить теплий матеріал. Але довго така річ актуальною не буде, можливо кілька сезонів – але все в першу чергу залежить від фасону.

Шифонові сукні та сукні-плісе також відмінно підійдуть на осінню погоду. Їх можна носити як із класичними туфлями чи черевиками на підборах, так і грубими берцями. Зверху можна накинути пряме пальто-міді або одягнути укорочений бомбер, дублянку або косуху.

Сукня в білизняному стилі з грубими черевиками на шнурівці або з лоферами і шкарпетками - тренд цього року. Цю модель можна надіти на водолазку або під светр, або з довгим кардиганом чи вовняним пальто.

Мінісукні актуальні завжди і будь-якого сезону. Важливе правило - що коротше спідниця, тим нижче каблук. Щоб здаватися вище, можна вибрати високі черевики, або одягнути чорні напівпрозорі колготки та чорні черевики. Або вибрати взуття в тон шкіри, щоб ноги візуально здавалися довшими. Гарно мінісукня виглядатиме з довгим верхом - шкіряним плащем, тренчем або пальто. Важливо - верхній одяг не повинен закінчуватися на одній лінії зі спідницею, інакше здаватиметься, що ви забули одягнутися.

Нагадаємо, названо найпопулярнішу спідницю 2022 року, яка підійде для будь-якої фігури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ