Today.ua

“СТБ, я занадто крута для цього проекту“: Вікторія Варлей вчинила скандал після вильоту із шоу “Холостяк“

На каналі СТБ показали дев'ятий випуск 12 сезону шоу "Холостяк", яке знімали ще до повномасштабної війни в Україні. На цей раз телепроект покинула актриса Вікторія Варлей. Головний герой Алекс Топольський зауважив, що романтика у їхніх стосунках зникла. Артистка влаштувала скандал, коли побачила себе на екрані.

Вікторія Варлей висловилася про свій виліт із "Холостяка". Вона розкритикувала шоу через монтаж та заявила, що Алекс Топольський не готовий до створення сім'ї. Це і стало головною причиною покинути проект. Колишня учасниця наголосила, то залишила реаліті за власним бажанням. При цьому вона заявила, що є третьою дівчиною, яка прийняла таке рішення. Раніше головний герой попрощався з Лізою Кондрашевською та Аліною Єршовою.

"9-й - епізод повне розчарування. СТБ, звільніть тих ідіотів, які монтують проект "Холостяк". Як можна було вирізати мою суперечку з Гришею, і подати моє обурення як образу на дівчинку Катю… Як можна було вирізати, що я розповідала про родину і дітях? І реальні причини, чому я пішла - це не увійшло в монтаж.Я чітко зрозуміла, я занадто крута для цього проекту, ви мене взагалі не розкрили і не розгадали, це як метати бісер перед свинями!" – написала Вікторія на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

При цьому Варлей висловила подяку команді шоу "Холостяк", яка знаходилася поряд у режимі 24/7. Вона назвала помічників незламними, і здивувалася, як вони витримують такий ритм.

Теледіва вважає, що на зйомках жила як у "дитячому таборі", і все найцікавіше залишилося за кадром. Популярна українка назвала події неймовірними та наголосила, що в неї залишилися лише теплі спогади.

Нагадаємо, що Вікторія Варлей – колишня дівчина зірки серіалу "Фортечна" Тараса Цимбалюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ