Today.ua

Старша дочка Ольги Сумської показала рідкісне фото із чоловіком-росіянином у теплих краях

Старша дочка Ольги Сумської зараз перебуває десь у теплих краях. І вперше від початку повномасштабного вторгнення вона опублікувала фото зі своїм чоловіком-росіянином.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Антоніна Паперна, яка з перших днів мовчить про війну в її рідній країні, де у Києві під бомбардуваннями живе її мама та сестра, ділиться щасливими знімками з відпустки.

Разом зі своїм чоловіком, 40-річним російським актором Володимиром Ягличем актриса чудово проводить час у теплих краях.

На рідкісному фото з чоловіком дочка Ольги Сумської постала в обіймах коханого на тлі чудового заходу сонця, одягнена у вузьку футболку. Володимир у кадрі з'явився без сорочки, похвалившися своїм підкачаним тілом. Під їхнім фото немає багато коментарів - мабуть, Тоня закрила можливість коментувати свої знімки для більшої кількості своїх підписників за винятком друзів.

Разом Антоніна Паперна та Володимир Яглич з 2015 року і виховують двох дітей – 5-річну Єву та 3-річного Данила. Дітей публіці актори показують не часто.

Через російське вторгнення в зірковій сім'ї напружені стосунки. Через дочку Ользі Сумській доводиться відповідати на незручні питання. Публіка навіть запідозрила, що зять української актриси може підтримувати путінське вторгнення.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Тоня Паперна (@tony__pepper)

Нагадаємо, Ольга Сумська прокоментувала приїзд своєї старшої дочки з Росії до України: "Їй дуже важко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ