Today.ua

Стало відомо, чому не можна кидати туалетний папір в унітаз

Дуже часто у громадських туалетах можна побачити оголошення з проханням не кидати туалетний папір в унітаз. Виявляється, це робиться з певною метою, і, можливо, після прочитання статті, кожен поставить у вбиральню відро для сміття.

Чому не можна кидати туалетний папір в унітаз?

Відро для туалетного паперу можна зустріти не лише у громадських туалетах, ресторанах та кафе, а й у будинках. Справа в тому, що туалетний папір нерідко стає причиною, чому забивається каналізація.

Виявляється, багато виробників виготовляють туалетний папір з речовин, які погано або зовсім не розчиняються у воді. Вона потрапляє в стік і може створити непрохідність, особливо якщо в домі економлять воду і не зливають весь бачок після справлення потреби.

Як результат, викидання туалетного паперу в унітаз може коштувати великої суми грошей. Не кожне засмічення каналізації можна прочистити самостійно, а отже доведеться викликати фахівця.

Також експерти з клінінгу зазначають, що в унітаз не можна змивати залишки їжі, особливо заварку листового чаю, рис та макарони. Найчастіше причиною засмічення стає також кавова гуща і жир.

Нагадаємо, ми розповідали, чим замінити туалетний папір на випадок дефіциту, якщо він пропаде з полиць магазинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ